Skrivet av: Sven Wennerström | 16 november, 2009

Drar västerut ett tag

capitolium

I januari kommer jag att att flytta hemmabasen från Stockholm till Washington DC. Vistelsen i USA är beräknad till två år.

Jag kommer såklart att försöka fortsätta att flyga i USA. För ungefär en månad sedan skickade jag in mitt certifikat till FAA för validering och jag hoppas kunna ansöka om ett amerikanskt cert i slutet av januari.

faa

Av alla små och stora saker som ska fixas och donas med så har jag funderat över hur jag ska göra med den här bloggen. Den kommer att finnas kvar i sin nuvarande form, det vill säga handla om mina fritidsintressen med tonvikt på flyget. För det mer personliga om flytten och livet i USA kommer jag att skriva och rita på en annan adress. Ni som var bjudna på bröllopet har den och är det fler som vill läsa så skicka ett mail eller ta kontakt på fejjan så får ni den.

Likaså kommer en plattform för mer jobbrelaterat material för att försöka hålla kontakten med kollegor och konkurrenter medan jag är borta. Jag ska försöka ha den igång vid årsskiftet ungefär och det kommer att hamna på svenw.se.

Stay tuned :-)

Annonser

Responses

  1. Ojj då, du får gärna skriva ner allt du kommer på som skiljer sig, jag började mitt intresse av att kolla igenom Kings och Jeppesens material, men det var så länge sedan :P

    Lycka till! :D

  2. Japp, det kommer allt eftersom. Just nu är det fullt upp med att förbereda flytten (och att gråta över TAF:ar).

    • Lycka till och jag gråter med dig :P

  3. […] mera minnesgoda läsare inser att det är en sisådär två år sedan jag annonserade flytten till USA och att jag samtidigt råkade nämna att vi planerat vistelsen till just två […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: