Skrivet av: Sven Wennerström | 22 februari, 2009

Skidåkning i Rudan

snow

Skidpremiär för den här vintern med 10,2 km i maklig takt i pay-and-ski-spåret i Rudan. 1 700 meter är spårat, efter nattens snöfall är konstsnön ordentligt uppblandad med natursnö och spåren var väldigt lösa – ibland helt obefintliga. Det gjorde inte så mycket, det var härligt att vara ute! 

Det har snöat nästan hela natten och dagen, så kanske kommer det gå att spåra golfbanan i Ågesta och möjligen också att ta på sig fulskidorna och åka upp ett spår på fältet här utanför. Vi har en kort skidresa bokad till om ett par veckor, så det skulle vara skönt att få några mil i sig innan dess, för att slippa den värsta träningsvärken.

Förresten: hurra för Malin som gjort klart klassikern på riktigt nu genom att ha skidat alla 90 kilometer i Vasaloppsspåret (i SNÖKAOS dessutom)! Hoppas du fortsätter att blogga trots att målet är uppnått!

Annonser

Responses

  1. Tackar tackar! Jag kan utan tvekan säga att det är det jobbigaste jag gjort! Skulle dock vilja testa det under lite bättre förhållanden, så jag måste ju nästan anmäla mig igen! Vilken otroligt vacker bild förresten :-)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: